Известие

Collapse
No announcement yet.

33 На Италфест !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Краси, на драг съм паднал, колата с нищо не е по-добре от миналата година. А иначе може да завъртим по обиколка на пистата, да видим как ще е новото трасе.
    Освен да хвана и аз да се запиша с моя кенеф
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение

Е айде де, няма какво да го мислиш.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Поне да станат 3 33-ки които ще карат на феста.....
        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Айде приятно изкарване на всички!!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Феста мина, от 33-ките бяхме 2-ма които карахме!
            Аз за 5 направени обиколки стигнах до 7-мо място в стрийт класа, имаше шанс за доста по-добри времена но бензиновата помпа се предаде и докато стигна до пловдив да взема друга и се върна карането приключи! Някой знае ли кой е колегата който кара другата 33-ка?!

Comment

• Другия колега с червената 33ка беше Triptih.

Comment

• Аз бях другата 33ка на пистата.Първо излизане и доста ми хареса
                Съжалявам че не се запознахме с колегата Събев.

Comment

• Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                  Аз бях другата 33ка на пистата.Първо излизане и доста ми хареса
                  Съжалявам че не се запознахме с колегата Събев.
                  В случая само те мернах колега че излизаш на пистата в момента в който тръгвах да търся помпа и като се върнах карането точно приключваше и не разбрах коя 33-ка беше излизала и нямаше как да търся да се запознаем! Другия път живот и здраве обади се!

Comment

• Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                    В случая само те мернах колега че излизаш на пистата в момента в който тръгвах да търся помпа и като се върнах карането точно приключваше и не разбрах коя 33-ка беше излизала и нямаше как да търся да се запознаем! Другия път живот и здраве обади се!
                    Следващият път, вместо да ходиш до Пловдив се обади при 33-ките. Имах две работещи в багажника.
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Следващият път, вместо да ходиш до Пловдив се обади при 33-ките. Имах две работещи в багажника.
                      Ти уби коня с права лопата. Не 1, а 2 си носиш.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Ами едната си беше в комплект с бобини, кабели и свещи, а другатасе оказа при поялника, датчиците и ремъците.

Comment

Няколко момчета дойдоха да ме питат какво ми трябва и всеки ми каза че има помпа ама си му е в тях и изобщо не ми мина през акъла, че някой може да си носи с него! Нищо вече съм с чисто нова!

Comment

Ами едната си беше в комплект с бобини, кабели и свещи, а другатасе оказа при поялника, датчиците и ремъците.
                            Не е както да нямаш ЕВРО 07 в багажника.

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

Събев , жената ми ти каза на събора че помпата е бая шумна, ако помниш.А тя не е като да не разбира.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                              Не е както да нямаш ЕВРО 07 в багажника.

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

Събев , жената ми ти каза на събора че помпата е бая шумна, ако помниш.А тя не е като да не разбира.
                              Хахахаха не съм я разбрал явно!

Comment

• Ами честито!

Comment

Working...
                                X